NBC News

Haberler ve Degiler
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 58,5 MB
  • Sürüm 5.12.5
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici NBC News Digital LLC

NBC News indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

IOS işletim sistemi bulunan akıllı cep telefonunuza ücret ödemeden indirebileceğiniz NBC News mobil uygulamasında dünyadan gelen her haber içeriğine anında ulaşabilirsiniz. Gündemi ve dünyada olanları sık sık takip edemiyorsanız, üzülmeyin NBC News mobil uygulaması sayesinde her haber içeriğine anında sahip olabilirsiniz. 

NBC News, şu an ilgilendiğiniz hikayeleri takip etmeniz konusunda sizlere aracılık yapacaktır. Dünyanın dört bir yanındaki gazetecilerimizden en yeni haberleri, özel röportajları ve derinlemesine haberleri uygulamanızdan kolaylıkla takip edebilirsiniz. Uygulama içerisinde yayınlanan içerikleri çevrimiçiyken mobil cihazınıza indirebilir ve internetiniz yokken de okuma keyfini yaşayabilirsiniz. 

Yeni içeriklere göz atmak için mobil cihazınızın internete bağlı olması gerekiyor. Devamlılığı olacak konuları takip etmek isterseniz uygulamanın bildirim özelliğinden faydalanabilirsiniz. Canlı, kesintisiz kapsama alanı, istediğiniz tüm haberleri size sunar ve artık sizin için en önemli olan hikayeleri paylaşmak her zamankinden daha kolay. 

İçeriklere kolaylıkla NBC News mobil uygulaması ile göz atabilir ve dünyadan gelen haberlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Okuma ekranını ikiye bölerek video görüntüleyici sistemden de kolaylıkla faydalanabilirsiniz. 

NBC News indir